Hlavní obsah

Richard Müller přiznal, že chtěl spáchat sebevraždu

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovenský zpěvák Richard Müller (45) přiznal, že prožil období, kdy uvažoval o sebevraždě. "Kokain ve mně vyvolával nenormální stavy úzkosti a sebevražedné stavy. Jednoho dne jsem si řekl, že se to už nedá vydržet, a rozhodl jsem se s tím skoncovat. Další dva dny jsem škrábal zeď a vážně jsem uvažoval, zda je lepší kabel nebo plyn," uvedl pro deník Nový čas.

Článek

Zpěvák se rozhodl otevřeně mluvit o svých problémech s drogami. "Dvakrát v životě jsem si drogu šlehl přímo do žíly. Jinak jsem šňupal kokain a kouřil marihuanu," řekl Müller.

"Hrozné zážitky s kokainem mi v podstatě zachránily život. Kdybych reagoval na koks tak, jak mnozí lidé, kteří mu úplně podlehli, pravděpodobně bych dopadl špatně," dodal.

Müller měl před několika dny vážné zdravotní problémy, když mu po přistání na pařížském letišti při návratu z USA téměř na šest minut přestalo bít srdce. Slabost odůvodnil vyčerpáním. [celá zpráva]

"Byl jsem velmi vyčerpaný, během týdne jsem musel stihnout spoustu věcí, takže jsem nakonec poslední noc nezamhouřil oko a říkal jsem si, že snad usnu v letadle," vysvětloval Müller.

Reklama

Související články

Richard Müller měl srdeční zástavu

Slovenský zpěvák Richard Müller měl minulý týden vážné zdravotní problémy, když mu po přistání na pařížském letišti při návratu ze Spojených států téměř...

Výběr článků

Načítám