Hlavní obsah

Nejdražší pizzu na světě koupíte za 85 tisíc korun

– GLASGOW

Skotský kuchař vytvořil nejdražší pizzu na světě. Původem italský pokrm byl upraven tak, aby vyhovoval těm nejvybranějším gurmánům a neměl chybu. Pizza je ozdobena kaviárem, který je nasáklý pravým šampaňským, humrem marinovaným v koňaku, uzeným lososem a zvěřinou. Celou pizzu pak zdobí hoblinky čtyřiadvacetikarátového zlata.

Článek

Domenico Crolla, který luxusní pizzu vytvořil, pojmenoval svůj výtvor Pizza Royale 007, aby tak složil poklonu nejnovějšímu snímku Jamese Bonda.

Crolla prohlásil: "Pokud by se nějaká pizza k agentovi 007 opravdu hodila, tak je to právě tato. Pizza je jídlo pro požitkáře a tato je pro strávníka opravdu luxusní zkušeností."

Kuchař ze skotského Glasgow věří, že svou třiceticentimetrovou pizzu vydraží na internetovém serveru eBay alespoň za 80 až 85 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Britská pizza slibuje zvýšení potence

Britské pohostinství přišlo s nápadem, jak díky oblíbené pizze vylepšit sexuální výkony. Milence by měl naladit nejen její neobvyklý tvar, ale také použité...

Italům pizza na Slovensku nechutná

Pizza Hawai s ananasem nebo capuccino posypané skořicí, které patří k běžné nabídce slovenských restaurací, rodilé Italy šokují. Na takové úpravy totiž nejsou...

Výběr článků

Načítám