Hlavní obsah

Roman Vojtek se bojí diváků StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když Roman Vojtek (34) vstupoval do soutěže StarDance... když hvězdy tančí, jednoznačně se těšil. Jako gymnasta, tanečník, herec a zpěvák se totiž domníval, že televizní taneční soutěž v přímém přenosu ho nemůže vytočit. Že půjde jen o příjemnou zábavu.

Článek

"Ale ve skutečnosti jsem tím, co Star Dance obnáší, přímo zaskočený. Vůbec to není jednoduché. Tak například minulou sobotu jsme od odborných porotců získali s Kristýnou Coufalovou, semifinálovou vítězkou v mistrovství České republiky v deseti tancích, hned to nejvyšší ocenění. Ale šokovalo mě, že před diváky jsme sice prošli, ale určitě ne jako ti nejlepší. Lidé nás zkrátka hodnotí úplně jinak. Po diváckých esemeskách jsem si říkal, jak jsme to proboha tancovali, když vím, že jsme dobří. Vykolejilo mě to. StarDance je prostě nervák," říká Roman Vojtek. Přesto se už těší na příští adrenalinovou sobotu.

V Jacku Rozparovači bude policistou

Roman Vojtek vystupuje v roli producenta v muzikálu Producenti v karlínském Hudebním divadle a nyní se připravuje na roli policisty v novém původním muzikálu Vašo Patejdla Jack Rozparovač, kterou uvede Divadlo Kalich.

"Nejvíce mě v tom muzikálu oslovila hudba Vašo Patejdla. Nejsou v ní jenom jednotlivé písně, ale je prostě celá divadelní. Představení nebude jen prostá exhibice. A pak se mi líbí obsazení. Hrají v něm vynikající herci a zpěváci jako třeba Daniela Šinkorová, Hana Zagorová, Josef Laufer, Sabina Laurinová a další. Zkrátka ve svých čtyřiatřiceti letech mám ze života radost," vyznává se Roman Vojtek.

Reklama

Související témata:

Související články

Ze soutěže StarDance vypadla Helena Zeťová

Nepomohly jim krásné šaty, pěkná hudba ani ladné kroky. První taneční pár, který se z rozhodnutí diváků rozloučil v sobotu večer s taneční soutěží České...

Výběr článků

Načítám