Hlavní obsah

Američan zavraždil manžele, pak si dal inzerát na seznamku

ČTK, Novinky, wfrv.com, lab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Policejní práci značně usnadnil Američan, po kterém policie vyhlásila pátrání ve spojitosti s dvojnásobnou vraždou manželského páru, jíž se měl dopustit koncem října v Arkansasu. Muž totiž zveřejnil své osobní údaje včetně adresy na internetové seznamce.

Článek

Šestadvacetiletý Calvin Bennett , který byl na útěku, nejspíš podlehl pocitu osamění - a dal si inzerát s vlastním jménem, fotografií a adresou na internetovou seznamku.

Bennet si na internetovou seznamku, provozovanou kanadskou společností, dal fotografii, na níž je zachycen v červeném tričku a baseballové čapce. Zájemkyním o kontakt sliboval na prvním rande "krásnou romantickou večeři s hudbou, po které přijde romantická procházka a jízda v kočáru," uvedl americký server wfrv.com

"Vzali jsme ho do vazby necelých dvanáct hodin poté, co po něm bylo v televizi odvysíláno pátrání," řekl mluvčí arkansaské policie Bill Sadler. "Někdo ho viděl na internetu, hned nato v televizi a zavolal nám," dodal.

Podle policie se mladík po zadržení k dvojnásobné vraždě staršího manželského páru z Nashville přiznal. Podle policie byla motivem nejspíš loupež.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám