Hlavní obsah

Policisté se převlékli za Batmana, aby chytli dealera

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Dva britští policisté se převlékli do obleků Batmana a Robina, aby dopadli drogové dealery. V přestrojení za filmové postavy provedli bleskovou akci, která měla odhalit narkomafiány v malém jihoanglickém přímořském městě.

Článek

V kostýmech se seržant Tony Smith a strážník Mike Holman snažili drogové dealery zmást. Pronikli zadním vchodem na pozemek domu v jihoanglickém Weymouth, zatímco sedm uniformovaných policistů šlo předními dveřmi. Jakmile ozbrojení muži zazvonili u vchodu, jediný narkomafián se snažil utéct zadním východem. Tam už na něj čekali Batman a Robin.

Zločince dopadl nakonec seržant Smith a v poutech ho odvlekl k autu, kterým byl převezen do cely předběžného zadržení.

"Naši lidé otevřeli dveře a řekli, že je zavolali nějací opilí lidé v převlecích na jejich zahradě. Lest byla úspěšná a dopadli jsme ho. Loni policejní důstojníci převlečení za koledníky také podobně uspěli. Tohle byla má první akce v kostýmu. Byl to docela pohodlný převlek. Pořád zvládnu skočit přes plot," s úsměvem tvrdil seržant Smith.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám