Hlavní obsah

Sarah Jessica Parkerová půjčila kamarádce manžela

Právo, hof

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywood zažil něco nevídaného: dvě ženské hvězdy televizního seriálu Sarah Jessica Parkerová a Kristin Davisová nejenže zůstaly po šestiletém společném natáčení zdánlivě nekonečného televizního seriálu Sex ve městě kamarádkami, ale jejich přátelství došlo tak daleko, že Sarah Jessica připustila, aby se její manžel Matthew Broderick intimně její přítelkyně dotýkal.

Článek

Šlo sice jen o vztah profesionální - Matthew Broderick a Kristin Davisová hrají manžely v novém filmu Deck the Halls, který měl v neděli světovou premiéru - ale všichni víme, co vše se může v Hollywoodu přihodit.

Pro každý případ však Davisová předem požádala Parkerovou o souhlas. "Poslala jsem jí e-mail, protože jsem byla právě v Los Angeles a ona v New Yorku. Napadlo mě, abych si to ověřila, aby jí to nepřipadalo divné," vzpomínala na tiskové konferenci Davisová. "Odpověď jsem dostala okamžitě. Ano, je to výborný nápad, hned tu roli přijmi, už se těším, až se zase uvidíme, odepsala mi."

Obě herečky se možná brzy sejdou opět v jednom studiu. Povídá se totiž, že Sex ve městě má být natočen jako film. "Doufám, že to vyjde," říká Kirstin Davisová.

Reklama

Související témata:

Související články

Se Sexem ve městě je konec

Už dva roky spekulují zahraniční média o možnosti vzniku celovečerního filmu podle úspěšného seriálu Sex ve městě. Několikrát se mělo točit, pak se zase...

Sex ve městě svádí ke kouření

Trnem v oku odborníků jsou mnohé filmy a televizní seriály. Zejména ty, jež glorifikují násilí. Rozepře se v nich řeší pěstmi nebo zbraněmi a krev teče...

Výběr článků

Načítám