Hlavní obsah

Autobus v USA vyprázdnil toaletu do projíždějícího auta

TOLEDO, OHIO

K neobvyklému silničnímu karambolu došlo v americkém státě Ohio, když z dálkového autobusu unikl obsah toalety a otevřeným střešním oknem se dostal do auta, ve kterém seděla pětičlenná rodina. Uvedl to server Ananova. Společnost Greyhound, jež autobusy provozuje, teď čelí žalobě, kterou na ni podali zneuctění výletníci, kteří za sebou mají opravdu nechutný zážitek.

Článek

Robert a Angela Stokesovi a jejich tři děti se ve svém terénním fordu drželi v závěsu za autobusem, když se uvolnila záchodová nádrž autobusu a členy rodiny zahrnula přívalem výkalů, moči a toaletního papíru.

Odpad se do auta dostal otevřenými okny a také střešním oknem. Podle právníka Stokesových jeho klienti nemohli incidentu zabránit. "Jeli v hustém provozu, nemohli odbočit," řekl právník.

Přestože posádka automobilu byla potřísněna odpudivým odpadem, pan Stokes pronásledoval autobus dál, aby zjistil jeho registrační číslo a poznávací značku. Rodina požaduje po dopravci v přepočtu zhruba sedm miliónů korun za škody na vozidle, ošacení a za lékařskou péči a testy na infekční choroby.

Pojišťovna Stokesových označila jejich vůz za neopravitelný. Zápach a špínu neodstranilo ani opakované čištění párou. Společnost Greyhound se k případu odmítla vyjádřit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám