Hlavní obsah

Opojený australský řidič ohrožoval policisty hadem

SYDNEY

Živým hadem ohrožoval policisty řidič, který při silniční kontrole v australském Severním teritoriu neprošel dýcháním do balónku s čistým štítem. Oznámila to v pondělí agentura Reuters.

Článek

Policejní hlídka zastavila automobil v noci na neděli v oblasti města Darwinu, když viděla, jak klikatě se pohybuje. Jakmile policista zjistil, že úroveň alkoholu v řidičově krvi dost překračuje povolený limit, muž se rozběhl po silnici a chytil živého hada.

"Řidič se vyzbrojil živým hadem, namířil na ně (policisty) hadí hlavu a ohrožoval je," vysvětlila policie ve svém prohlášení.

Na výzvu muže zákona, aby hada odhodil, opilec reagoval sprintem do porostu, aniž se plaza zbavil. Následně byl obviněn z jízdy pod vlivem alkoholu, z čehož se bude zodpovídat před soudem v Darwinu.

Reklama

Související články

Had vyděsil údržbáře stadionu

Pořádný zmatek zavládl ve středu odpoledne v útrobách fotbalového stadionu prvoligové FC Viktoria Plzeň ve Štruncových sadech. Rozruch mezi údržbáři způsobil...

Krotitel hadů políbil 19 kober královských

Thajský krotitel hadů dal polibek při pokusu o světový rekord v líbání nebezpečných hadů 19 vysoce jedovatých kober královských. Kobry byly jedna za druhou...

Výběr článků

Načítám