Hlavní obsah

Ze slovenské StarDance vypadla Helena Vondráčková

Právo, Ivan Vilček
BRATISLAVA

Ve slovenské verzi taneční soutěže známých osobností už vypadly obě české soutěžící. Po Kateřině Brožové (38), která skončila před týdnem, se v neděli se soutěží rozloučila také Helena Vondráčková (59). Soutěž známých osobností ve společenském tanci vysílá slovenská Markíza pod názvem Let´s Dance.

Článek

Každou neděli si sedá k obrazovkám přes milión diváků různých generací a drží palce svým favoritům. Mezi slovenskými a českými celebritami, které předvádějí své taneční umění, byly také Vondráčková a Brožová, která však nepřesvědčila porotu a diváky překvapivě právě v ohnivém tanci samba.

"Latinskoamerické tance mám nejraději. Mojí srdeční záležitostí je rumba, ale tu jsem ještě v soutěži netancovala," uvedla Brožová. Rumbu už  tancovat nebude, protože ji diváci vyřadili. Ani SMS hlasy jejího přítele slovenského podnikatele Borise Kollára ji k udržení v soutěži nepomohly.

Včera vypadla i poslední  česká zástupkyně. Vondráčková si přitom v soutěži vedla velmi dobře. Byla nejpilnější v tréninku a nenechávala nic náhodě. Před zahájením soutěže její taneční partner Milan Plačko dokonce za ní jezdil do Prahy, aby byl pár co nejlépe připraven. Vondráčková trénovala až osm hodin denně.

Ve slovenské soutěži se asi nejvíc trápil hokejista Jozef Golonka (69), který má určitě blíž k ledu a mantinelům než k tanečnímu parketu. Po několika kolech Golonka vypadl. Naopak dobře se drží další sportovec kajakář Juraj Bača, který postupně přichází tanci na chuť. Boduje především u ženské části publika. Dobrým pohybem se představil herec Maroš Karmár, který je hvězdou českého seriálu Letiště. "Studoval jsem muzikálové herectví, ale taneční hodiny začínaly v osm ráno, tak jsem většinu zaspal," přiznává Kramár.

Bouček si pohrával s ohněm

Svým tancem i zjevem přesvědčila také moderátorka TV Markíza Marianna Ďurianová - Boučková (29), kterou na vystoupení pravidelně doprovází její manžel Libor Bouček (25). Před týdnem měli z něho hrůzu především hasiči, když v průběhu živého přenosu zapálil v sále světelnou pochodeň, čímž chtěl vyjádřit podporu své choti. "V sálu je zakázáno kouřit a pyrotechnické efekty jsou v uzavřené místnosti velmi nebezpečné," řekl jeden z přítomných hasičů.

Po prvním kole se snesla sprška kritiky na hlavu odborné poroty. Ta totiž nešetřila kritickými slovy a pro slovenské a české celebrity to byla studená sprcha v přímém přenosu. "Přehnali to, vždyť nejsme profesionální tanečníci. Porota je neobjektivní, ať si to zkusí sami," reagovaly naštvané hvězdy. Porota v sestavě choreograf Ján Ďurovčík, režisér Jozef Bednárik, tanečnice Dagmar Jagerská a Dagmar Hubová od příliš ostré kritiky postupně upustila.

Reklama

Související témata:

Související články

Ze soutěže StarDance vypadla Helena Zeťová

Nepomohly jim krásné šaty, pěkná hudba ani ladné kroky. První taneční pár, který se z rozhodnutí diváků rozloučil v sobotu večer s taneční soutěží České...

Výběr článků

Načítám