Hlavní obsah

Projekt S pomocí za prací pořádá konferenci s odborníky a zaměstnavateli

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Projekt S pomocí za prací, jehož prioritou je pomoci nezaměstnaným lidem najít vhodné zaměstnání, vstoupil již do své druhé poloviny. Ve čtvrtek 2. prosince se v hotelu Victoria v Plzni uskuteční tematicky zaměřená konference s odborníky a zaměstnavateli.

Článek

Přítomny budou zástupkyně úřadů práce – Magdalena Čadová, vedoucí odboru Trh práce z Úřadu práce v Plzni, která promluví na téma Nezaměstnanost a šance najít práci v Plzeňském kraji a Jana Vacíková, vedoucí Odboru zprostředkování Úřadu práce Plzeň - sever, která přiblíží současnou situaci trhu práce v tomto regionu. Personální strategii Magistrátu města Plzně představí Tereza Coufalová.

Z řad zaměstnavatelů promluví o zkušenostech z projektu S pomocí za prací David Adamovič ze společnosti ZADA a.s. Plzeň. Konkrétně popíše přítomným výhody výběru zaměstnanců z databáze volných pracovních sil prostřednictvím spolupráce s projektovými koordinátory.

Na závěr konference zazní přednáška zástupce klatovské společnosti Inspiral s.r.o., který vysvětlí, proč jejich firma využila dotaci na nově vytvořené pracovní místo.

„Na konferenci jsou zváni zaměstnavatelé, personalisté firem i odborná veřejnost,“ vybízí manažerka projektu Barbora Kuralová z pořádající společnosti Grafia, s.r.o. Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím e-mailu linhartova@grafia.cz.

Projekt S pomocí za prací připravil Úřad práce v Plzni. Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím OP LZZ a ze státního rozpočtu ČR. Bližší informace o všech aktivitách a kontaktní údaje naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám