Hlavní obsah

Obchodní centrum se omluvilo za výpověď Santovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VIRGINIE

Ke šťastnému konci dospěl spor mezi jedním z největších virginských obchodních center a mužem, který si v něm přes Vánoce přivydělával jako Santa Claus. Smírnému stavu však předcházel ostrý spor a dokonce veřejné protesty.

Foto: Vincet Kessler, Reuters

K Santovi patří neodmyslitelně jeho převlek.

Článek

Centrum Tysons Conner a Michael Graham, muž jenž představoval Santu v tomto obchodním centru celých 18 let, prohlásili, že se nakonec domluvili na další spolupráci. Pro jedenapadesátiletého tesaře to znamená, že se letos opět převlékne do svého červeného kabátu a nasadí si umělé vousy.

Obchodní centrum nedávno informovalo Grahama, že mu ruší smlouvu. Ten si tedy najal právníka a rozhodl se vzniklou situaci řešit u soudu. Na nalezení jiné pracovní příležitosti na svátky bylo již pozdě.

Nehodil se fotografům

Obchodní centrum se rozhodlo vypovědět Grahamovi smlouvu, neboť si najali nové fotografické studio, a to požadovalo nového představitele Santa Clause.

Zpráva o sporu zvedla vlnu telefonátů, internetových peticí a hrozeb bojkotem zmíněného obchodního centra. „Vážím si všech telefonátů a e-mailů, které jsem dostal v uplynulých dnech. Je to úžasný pocit vědět, že jsem se aspoň malinko dotkl životů tolika lidí a hlavně dětí“. Prohlásil Graham.

Mluvčí obchodního centra Allison Fischer sdělila, že starého Santu vzali zpátky, neboť se snaží pro všechny vytvořit tu nejlepší vánoční atmosféru.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám