Hlavní obsah

Job Days 2009 již klepe na dveře

– PRAHA

Mezinárodní veletrh pracovních příležitostí proběhne ve dnech 8. až 10. dubna 2009 na výstavišti v pražských Holešovicích. Jedná se o největší veletrh práce v České republice určený uchazečům o zaměstnání ze všech regionů i oborů.

Článek

Nabízena zde budou nejen volná místa na území České republiky, ale i pracovní příležitosti v zahraničí. Své zastoupení tu bude mít řada top zaměstnavatelů, personální agentury, internetové portály a další specialisté na trhu práce. Generálním partnerem veletrhu je personální portál Spráce.cz.

Veletrh propojí získávání kvalitních informací a pracovních příležitostí se zábavou. Na každý den jsou připraveny semináře, přednášky, workshopy a informace o možnostech proškolení či rekvalifikace. A to pro všechny, kdo jsou zaměstnaní nebo si práci aktuálně hledají.

JOBDAYS se zaměřuje také na absolventy škol prostřednictvím speciálních pracovních nabídek a informačního centra pro uplatnění absolventů na trhu práce v České republice i EU.

Veletrh JOBDAYS pořádá společnost JobsinPrague.cz společně s celoevropskou sítí služeb zaměstnanosti EURES. Organizátoři letos počítají s dvěma sty vystavovateli a patnácti tisíci návštěvníky.

Statistiky JOBDAYS 2008

Přes 10 000 návštěvníků

Přes 80 vystavovatelů

4500 metrů čtverečních výstavní plochy

53 000 návštěvníků na webu

Trvání 3 dny

Více informací naleznete na www.jobdays.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Nebuďte konzervativní a vzdělávejte se!

Máte skvělé zaměstnání, které vás baví, vztahy s kolegy jsou nadstandardní, všechno vypadá ideálně. Ale pozor. Vždy může nastat situace, kdy se to jako...

Výběr článků

Načítám