Hlavní obsah

Do Prahy přijíždí „Bohatý táta“

Právo, Karel Kvapil

Úspěšný americký investor a autor knižních bestsellerů řady Rich Dad (Bohatý táta), Robert Kiyosaki, vystoupí poprvé na veřejné přednášce v České republice.

Článek

Kiyosaki, který přijíždí do Prahy se svou manželkou Kim, se představí na semináři v neděli 19. června v Kongresovém centru v Praze. O den dříve, v sobotu, vystoupí tamtéž se svojí přednáškou i jeho žena.

Robert Kiyosaki pohovoří mimo jiné o svém pohledu na současnou ekonomickou situaci. V souvislosti se svojí návštěvou v Praze na adresu českého daňového systému např. uvedl:

„Vím, že v České republice probíhají velké diskuse a změny v systému a sazbách DPH. Nejsem obeznámen s vaším systémem dopodrobna, ale problém nevidím v nastavení a výběru daní. Problém spočívá v tom, že většina státních úředníků neví, jak peníze vydělat, ale velmi dobře je umí utratit. To je důvod, proč daňový systém nefunguje,“ uvedl Robert Kiyosaki a dodal:

„V zásadě to probíhá tak, že stát vybere daně, poté utratí víc, než vybral a v důsledku toho vymyslí nové daně či různě přeskupuje staré.“

Oba semináře budou probíhat v angličtině, vše bude simultánně tlumočeno do češtiny.

Podrobnější informace včetně konkrétního programu obou seminářů najdete na internetových adresách: www.robertkiyosaki.cz a www. kimkiyosaki.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám