Hlavní obsah

Deset procent zaměstnanců z kanceláří mělo sex v zaměstnání

Sex na pracovním stole nemusí být zrovna hygienický, láká ale velké množství lidí pracujících v kancelářích. Ačkoli pracovní deska je špinavější než záchodové prkénko, uzdu své fantazii povolila desetina zaměstnanců všech možných úřadoven. Stůl však není jediným místem, kde kancelářské profese rády dovádějí.

Foto: Profimedia.cz

Milostný či sexuální poměr s kolegou či kolegyní mělo sedmatřicet procent zaměstnanců.

Článek

Průzkum provedla americká poradenská společnost Glassdoor monitorující trh práce a výše mezd. Z anonymní ankety vyplynulo, že deset procent zaměstnanců kanceláří mělo ve svém zaměstnání sex s kolegou či kolegyní nebo s úplně cizí osobou.

Polovina pracujících to schvaluje

„Pro jednapadesát procent pracujících i nezaměstnaných hledajících práci je v pořádku, že mají lidé milostné vztahy na pracovišti,“ cituje autory průzkumu list Houston Chronicle.

Milostný či sexuální poměr nebo dokonce vážný vztah s kolegou či kolegyní mělo sedmatřicet procent zaměstnanců. Z nich více než pětina na sex na pracovišti myslí, ale dovolí si ho jen desetina. Čtyři z deseti zaměstnanců podezřívají kolegy, že na pracovišti provozují sexuální aktivity.

Reklama

Výběr článků

Načítám