Hlavní obsah

Český software proti „hravým“ zaměstnancům získal ocenění Microsoftu

Právo, ťas

Ocenění nazvané Partner roku pro střední a východní Evropu získala od společnosti Microsoft česká firma truconneXion. V konkurenci pěti set společností z tohoto regionu bodovala díky nástroji AuditPro pro monitorování činnosti zaměstnanců a efektivní nakládání s IT zdroji.

Foto: Novinky, Novinky

Software pro odhalování "hravých" zaměstnanců získal mezinárodní ocenění.

Článek

„Nástroj AuditPro se prosazuje v takové míře, protože přináší našim zákazníkům významné úspory. Podle našeho průzkumu tyto úspory IT investic mohou v horizontu půl roku dosáhnout až 30 % původních rozpočtů,“ uvedl Robert Kleiner, člen představenstva společnosti truconneXion.

Kleinera čeká - stejně jako další oceněné z jednotlivých regionů - 13. července ve Washingtonu slavnostní převzetí ceny v rámci celosvětové konference pro partnery pořádané Microsoftem.

Schopnost preventivně odhalovat nelegální užívání softwaru a monitorovat skutečný obsah činnosti zaměstnanců ze softwaru AuditPro učinila nejpoužívanější nástroj své kategorie nejenom v České republice. V současné době je v provozu nasazeno 720 tisíc licencí AuditPro, zejména v České republice, na Slovensku, v Rusku a v Polsku.

Podle Roberta Kleinera se manažeři a majitelé firem během krize naučili využívat nástroje AuditPro zejména ke sledování vytíženosti IT zdrojů, k monitorování zaměstnanců a k analýze jejich pracovních a mimopracovních činností. „AuditPro se tak do značné míry stal lékem, který našim zákazníkům dokázal zmírnit průběh krize tím, že jasně ukázal jejich rezervy a příležitosti pro vyšší efektivitu nejenom v oblasti informačních technologií, ale i v lidských zdrojích,“ tvrdí Kleiner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám