Hlavní obsah

CA Technologies nabízí pracovní uplatnění

Novinky, kil

Jedna z předních světových softwarových společností, CA Technologies, hledá nové zaměstnance, kteří se připojí k pražskému týmu. Zdejší pracoviště by mělo přijmout posily do centra správy vývoje aplikací, finančního týmu a týmu profesionálních služeb.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Hledáme nejvhodnější a nejlepší kandidáty s různým pracovním zaměřením a zkušenostmi. Ideální uchazeč je ten, který se chce dál učit a růst a který dokáže bez problémů pracovat v dynamickém prostředí. Všechny námi nabízené pozice jsou samozřejmě vhodné i pro ženy pracující v IT odvětví,“ uvádí Martin Mrzena, manažer lidských zdrojů CA Technologies.

Podmínkou přijetí je VŠ a angličtina

Zájemci o práci v CA Technologies by měli mít univerzitní titul, nejlépe z technických oborů, a profesní zkušenosti. Neméně důležitá je u kandidátů flexibilita, výborná znalost anglického jazyka, ambice profesně růst a schopnost pracovat v týmu. Úspěšným uchazečům společnost nabízí jedinečné pracovní příležitosti, profesní růst, skvělé benefity a výborné platové ohodnocení. Kompletní seznam volných pozic je k dispozici zde.

Nejlepší čas

„V odvětví softwarů a nových aplikací se naše firma bude stále více soustředit na vývoj inovativních řešení pro naše zákazníky. Právě teď je tedy nejlepší čas stát se součástí týmu CA Technologies. Naše vize pomáhají nejúspěšnějším firmám po celém světě dosahovat těch nejvyšších cílů. To ovšem vyžaduje účast těch nejlepších a nejbystřejších mozků,“ dodává Martin Mrzena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám