Hlavní obsah

U studentů vede Google

Novinky, kil

Nejžádanějším zaměstnavatelem je u vysokoškolských studentů již po čtvrté za sebou společnost Google. Průzkum The Most Desired Company (Nejžádanější firma), vyhlašovaný v rámci Výročních cen Klubu zaměstnavatelů, provedla letos již po jednadvacáté studentská organizace AIESEC Česká republika ve spolupráci se společností ManpowerGroup.

Foto: Profimedia.cz

Google je velkou ikonou mezi značkami zaměstnavatelů.

Článek

Nadvláda společnosti Google trvá čtvrtým rokem, přestože v České republice přijímá absolventy v počtu jednotlivců ročně.

Ikona mezi zaměstnavateli

"Google je velkou ikonou mezi značkami zaměstnavatelů a ukazuje ostatním zaměstnavatelům, jaké hodnoty musí nastupující generaci Y nabídnout, aby přitáhli ty nejlepší talenty. Pokud je organizace schopna naslouchat potřebám generace Y, pomůže jí to najít způsob, jak rozvíjet schopnosti a dovednosti všech svých zaměstnanců,“ upozorňuje Jiří Halbrštát, manažer marketingu a náboru personální společnosti ManpowerGroup.

V posledních letech nedochází v TOP 10 nejžádanějších zaměstnavatelích k velkým změnám. Z pohledu studentů jsou zde zastoupeny oblíbené stálice jako KPMG, Škoda Auto, ČEZ, Komerční banka, Česká spořitelna, Deloitte, Microsoft a pochopitelně vítězný Google.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám