Hlavní obsah

Podnikatelská soutěž pro studenty vysokých škol

Novinky, kil

JA Czech, česká kancelář vzdělávací neziskové organizace založená v České republice Tomášem Baťou, vyhlásila ve spolupráci s firmou Hyundai Motor Czech s.r.o. soutěž BYE (Brilliant Young Entrepreneurs- skvělí mladí podnikatelé). Vítěz získá 15.000 eur a několika měsíční mentoring odborníků z praxe.

Foto: Archiv JA Czech

Soutěž BYE je určena všem nápaditým a kreativním vysokoškolským studentům.

Článek

Soutěž BYE je určena pro všechny nápadité a kreativní vysokoškolské studenty, české i zahraniční, ve věku 18 – 30 let, kteří nosí v hlavě zajímavé podnikatelské nápady a chtěli by získat finance na jejich realizaci. Přihlašovat se mohou jednotlivci nebo až pětičlenné týmy.

Propojit svět podnikání se školami

„Cílem JA Czech je propojení světa podnikání a škol, tak, aby si studenti mohli vyzkoušet podnikání na nečisto ještě během studia, a získali tak výhodu při vstupu na reálný pracovní trh. Soutěž BYE je pro nás proto další příležitostí, kde můžeme dát šanci studentům vysokých škol realizovat podnikatelský nápad v praxi za finanční podpory partnera soutěže, “ uvedla Jitka Bulantová, programová ředitelka JA Czech.

Kromě finanční odměny i pomoc odborníků

Vítězi soutěže poskytne společnost Hyundai Motor Czech s.r.o. finanční podporu ve výši 15.000 eur na rozjezd podnikatelského záměru. Vybrán bude nápad s nejvyšším potenciálem na reálný úspěch. Kromě toho získá vítěz i několikaměsíční odborné poradenství. „Pro vítěze bude velmi přínosné, že v prvních měsících realizace budou moci využít konzultace, které jim poskytnou odborníci ze společnosti Hyundai Motor Czech s.r.o., a to v různých oborech, podle toho, kde budou cítit potřebu pomoci či vlastního rozvoje“, upřesila Bulantová.

Studenti vysokých škol se mohou do soutěže hlásit do 29. května 2015 na webové adrese www.japodnikatel.cz. Prvního června bude na téže adrese zveřejněno pět finalistů, kteří se o vítězství utkají před porotou v Praze během června.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám