Hlavní obsah

Vyzkoušejte si práci svých snů

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tisíce mladých lidí mají možnost soutěžit o stáž u některé z devíti osobností slovenského a českého businessu či kulturního a společenského života a vyzkoušet si tak svoji vysněnou práci. To je ve zkratce obsahem třetího ročníku slovensko-českého projektu Your Dream Job, který odstartovala personálně-poradenská společnost McROY Group.

Foto: Profimedia.cz

Na jedné straně jsou lidé, kteří po něčem touží, na druhé straně stojí ti, kteří mají moc sny plnit.

Článek

„Your Dream Job spojuje sny s realitou. Na jedné straně jsou tu lidé, kteří po něčem touží, na druhé straně stojí ti, kteří mají moc sny plnit. Naším úkolem je spojit tyto dva světy a společně plnit pracovní sny,“ říká generální ředitel McROY Group Luboš Sirota.

Osobnosti i zajímavé ceny

Kampaň začíná už v pondělí 20. dubna. Z přihlášených zájemců, kteří projdou úvodním testem, si mentoři v květnu vyberou devět vítězů-stážistů. Společnost tento rok nabízí atraktivní stáže u pěti slovenských a čtyř českých osobností.

„Vítěz miliónového Dream Jobu se bude moct vžít do role úspěšného šéfa cestovní kanceláře Bubo Travel Ľuboše Fellnera doprovázejícího klienty po zajímavých destinacích ve světě. Šéfredaktorka Nového času Júlia Kováčová odkryje zákoutí mediálního světa, finanční svět přiblíží členka představenstva VÚB Banky Elena Kohútiková, informační technologie zpřístupní ředitel Websupportu Michal Truban a jak prorazit a být úspěšný jako profesionální tanečník ukáže Peter Modrovský. V Česku jsou mentory Marek Hatlapatka, hlavní investiční stratég společnosti Cyrrus, Marcela Krplová, majitelka České Miss, Petr Šimůnek, šéfredaktor české mutace časopisu Forbes a Jakub Přibyl, nejlepší český sommeliér 2012/2013,“ upřesňuje seznam osobností Peter Čambora z McROY Group.

Přeměnil si sen v realitu

McROY vybírá do projektu osobnosti, které jsou samy o sobě značkou úspěchu, dokáží inspirovat druhé osobním příběhem a motivovat je, aby šli za svým pracovním snem.

„Ze své stáže u šéfkuchaře Jara Žídka jsem si odnesl mnoho. Naučil jsem se různé nové technologické postupy i recepty na zajímavá jídla. Zároveň mi pomohl najít práci ve velmi dobré restauraci přímo ve Vídni a stále jsme v kontaktu. Určitě bych doporučil každému zapojit se do tohoto vynikajícího projektu, díky kterému se mohou lidé posouvat dále a nabírat nové zkušenosti,“ hodnotí svoji účast v projektu jeden z vítězů, Patrik Pokrývka.

Inspirace úspěchy osobností

Mentory prvních dvou ročníků byli například generální ředitel slovenské veřejnoprávní stanice RTVS Václav Mika, generální ředitel První stavební spořitelny (PSS) Imrich Béreš, operní zpěvák Peter Dvorský, zakladatel Azetu a nynější generální ředitel Ringier Axel Springer Milan Dubec, moderátorka Adela Banášová, spisovatelka Eva Urbaníková, prezident Deloitte Slovensko Vladimír Masár, generální ředitelka Sheraton Bratislava Simone Dules, šéfkuchař Jaroslav Žídek a další osobnosti.

Více informací a podrobnosti o přihláškách do soutěže najdete na www.yourdreamjob.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám