Hlavní obsah

Podnikatelské nápady budou soutěžit o investice

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pořadí osmým ročníkem odstartovala v uplynulých dnech soutěž Vodafone Nápad roku 2015, určená zájemcům se zajímavým podnikatelským nápadem nebo startujícím projektem. Soutěží se ve třech hlavních kategoriích, z nichž dvě jsou určeny studentům.

Foto: Podpora rozvoje podnikání

Slavnostní vyhlášení výsledků aktuálního ročníku proběhne 10. června.

Článek

Každý přihlášený projekt má navíc příležitost získat investici až do výše deseti milionů korun, zpětnou vazbu od zkušených podnikatelů či vyhrát pobyt v americkém Silicon Valley.

Pomoc zajímavým projektům

“Z našeho průzkumu vyplývá, že mezi hlavní důvody krachu projektů mladých podnikatelů patří především nedostatečně zpracovaný nebo zcela chybějící finanční plán či nedostatek zkušeností. Cílem soutěže je zprostředkovat účastníkům zpětnou vazbu od zkušených podnikatelů, investorů a pomoci zajímavým projektům se získáním cenných obchodních kontaktů.“ uvedl Martin Kešner, zakladatel soutěže Vodafone Nápad roku.

Zvláštní kategorie pro studenty

Mimo vítězství v hlavní kategorii Vodafone Nápad roku 2015 mohou přihlášení studenti usilovat i o vítězství v kategoriích, které jsou určené přímo jim. Jedná se o kategorie Student podnikatel, kterou získá studentský projekt s největším potenciálem a Coolpad Startup roku, pro nejlepší studentský technologický projekt. Přihlášky posoudí porota složená z předních českých investorů, podnikatelů, manažerů a zástupců médií.

V minulosti řada inovativních nápadů

“Spolupráce s mladými odvážnými lidmi je pro nás důležitá, jejich zajímavé projekty podporujeme dlouhodobě také prostřednictvím Nadace Vodafone. V soutěži Vodafone Nápad roku se v minulých letech sešlo velké množství inovativních nápadů. Věřím, že letos tomu nebude jinak a těším se na výběr nejlepšího podnikatelského záměru.” říká Markéta Moreno, ředitelka pro značku a komunikaci ve společnosti Vodafone.

Uzávěrka v květnu

Uzávěrka přihlášek soutěže Vodafone Nápad roku 2015 je 10. května. Pravidla soutěže a další informace naleznou zájemci na stránkách www.napadroku.cz, Slavnostní vyhlášení výsledků aktuálního ročníku proběhne 10. června.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám