Hlavní obsah

Vyhlášení soutěže o nejlepšího instruktora

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praktické vyučování je nedílnou součástí vzdělávání na středních školách – od učilišť až po konzervatoře. Vedou ho instruktoři, kteří žákům předávají své znalosti a dovednosti. Nejlepší instruktoři mohou být nyní nominováni na cenu, kterou v rámci projektu Pospolu vyhlásilo ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ve spolupráci s Národním ústavem pro vzdělávání.

Foto: Profimedia.cz

Ocenění má zviditelnit ty, kteří zajišťují odbornou přípravu mladé generace.

Článek

K ocenění mohou školy, žáci i firmy nominovat instruktory z libovolných oborů vzdělání. Forma zdůvodnění či doporučení není stanovena, nicméně součástí nominace musí být stručný příběh, z něhož bude patrné, pro jaké kvality je instruktor navrhován. Přihlášky se uzavírají 20. března 2015, cena bude vyhlášena na závěrečné konferenci projektu Pospolu v květnu 2015.

Pomáhají formovat osobnost žáků

„Oceněním chceme zviditelnit ty, kteří svou každodenní činností zajišťují odbornou přípravu mladé generace, ale také mnohdy rozhodujícím dílem přispívají k formování jejich osobnosti,“ říká Taťána Vencovská, manažerka projektu Pospolu.

Projekt Pospolu - Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi je financován z prostředků Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Realizuje ho Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, partnerem projektu je Národní ústav pro vzdělávání. Více informací najdete na www.projektpospolu.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám