Hlavní obsah

Dejte křídla svému podnikání

Právo, kil

V rámci projektu Život nápadům, který vznikl z iniciativy GE Money Bank a jehož cílem je podpořit začínající podnikatelky, proběhne o víkendu 15. až 16. srpna 2014 ve středočeských Zvánovicích čtvrtý ročník Víkendové akademie s názvem Dejte křídla svému podnikání.

Foto: Profimedia.cz

Na budoucí podnikatelky čekají přednášky a workshopy.

Článek

Na budoucí podnikatelky čekají přednášky a workshopy na téma: prosazování se v „mužském“ byznys světě, tvorba a udržování firemní kultury, jak se zlepšovat ve vedení lidí či jak budovat vztahy se zákazníky.

Posun v myšlení

„Máme za sebou už tři ročníky Víkendové akademie, kterých se zúčastnily desítky začínajících podnikatelek napříč generacemi. Dělá mi velkou radost, že na závěr každého ročníku vidím velký posun v jejich podnikatelském myšlení. Těším se na další zajímavé nápady a podnikatelské záměry, které letos účastnice představí,“ říká Markéta Vaňková, manažerka společenské odpovědnosti GE Money Bank.

Jít za svým snem

Petra Hubačová, zakladatelka a Chief Babysitter českého inkubátoru pro (nejen) začínající firmy TechSquare, dodává:

„Všichni máme nějaký sen nebo cíl. Jsem ráda, že už několik let mohu být součástí projektu, který pomáhá českým ženám jít si za tím snem a realizovat jej. Letošní Víkendová akademie má rozhodně co nabídnout.“

Podrobnosti k víkendové akademii Života nápadům a aktualizovaný program najdete na www.zivotnapadum.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám