Hlavní obsah

Veletrh pracovních příležitostí na ČVUT

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 5. března od 9.00 hodin proběhne v dejvickém kampusu Českého vysokého učení technického v Praze veletrh pracovních příležitostí iKariéra 2014. Letošní jubilejní 20. ročník má motto „Budoucnost je na tobě“ a je zaměřen na studenty a absolventy technických vysokých škol.

Foto: Profimedia.cz

Vedle kontaktu se zástupci firem se zájemci mohou těšit i na zajímavé přednášky.

Článek

Návštěvníci se mohou zúčastnit přednášek, soutěží nebo navázat kontakt se zástupci českých i zahraničních firem v některém z více než 100 stánků, které jsou rozmístěny na fakultách elektrotechnické, strojní, stavební, informačních technologií a architektury.

Odborníci poradí, jak na životopis

Vedle kontaktu se zástupci firem se zájemci mohou těšit i na zajímavé přednášky - jednu z nich povede například absolvent ČVUT Ivan Pilný, který v minulosti pracoval jako generální ředitel Microsoft pro Českou republiku. Dále jsou na programu samostatné prezentace jednotlivých firem v přednáškových místnostech nebo soutěže o hodnotné ceny. Zájemci mohou také využít jeden ze stánků Kariérního centra ČVUT, kde jim zkušení lektoři poradí, jak vylepšit svůj životopis.

Záštitu převzalo ministerstvo

Veletrh, který se koná pod záštitou ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pořádá studentská organizace IAESTE ČVUT Praha, jež rovněž zajišťuje zahraniční pracovní stáže pro studenty technických vysokých škol (4 000 světových stáží za rok). Každoročně se veletrh setkává s vysokou návštěvností - navštíví jej více než 6 000 zájemců. V letošním roce očekávají organizátoři obdobnou účast.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám