Hlavní obsah

Softwarová firma rozjíždí velkou náborovou kampaň

Novinky, kil

Jedna z významných softwarových společností, CA Technologies, rozšiřuje svůj pražský tým. Společnost plánuje přijmout stovku pracovníků - jak zkušených softwarových vývojářů, tak čerstvých absolventů.

Foto: Profimedia.cz

Absolventi vysokých škol dostanou šanci podílet se na dynamickém vývoji nejmodernějších softwarových produktů.

Článek

Cílem je podle vedení firmy vybudovat z pražské pobočky jedno z největších světových vývojových center CA Technologies. Zájemci se mohou na volné pozice hlásit na stránkách společnosti v sekci Kariéra.

Společnost se rozroste o třetinu

„Máme v plánu přijmout až sto nových zaměstnanců tak, abychom byli schopni i nadále dodávat našim klientům špičkové technologické produkty, které jim umožní spolehlivě zajistit a efektivně spravovat IT řešení potřebná k dosahování jejich obchodních záměrů,“ říká Eduard Kunce, viceprezident CA Technologies pro vývoj softwaru.

Čtyřicet zkušených vývojářů

„Asi 40 nových pozic je otevřeno pro zkušené softwarové specialisty, kteří se stanou součástí týmů vyvíjejících produkt CA Application Performance Management (CA APM). Z Prahy se tak stane globálně jedno z hlavních center CA Technologies určených pro vývoj tohoto produktu,“ sděluje podrobnosti Eduard Kunce.

Třicet čerstvých absolventů

Firma chce rovněž zaměstnat zhruba 30 čerstvých absolventů vysokých škol technického zaměření. Ti budou mít mimo jiné možnost zapojit se do práce na vývoji mainframové technologie, která má v současném technologickém světě nezastupitelnou roli.

„Absolventi vysokých škol tak dostanou šanci podílet se na dynamickém vývoji nejmodernějších softwarových produktů, které denně zajišťují společensky důležité technologické operace,“ zdůrazňuje Kunce.

Další místa v prodeji a službách

Mimo typicky vývojářské pozice chce v roce 2014 CA Technologies rozšířit své řady také zhruba o dvě desítky konzultantů do týmu zajišťujícího profesionální služby pro zákazníky. Další uchazeči se mohou hlásit na pozici předprodejních konzultantů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám