Hlavní obsah

Veletrh pracovních příležitostí JobFair v Brně už potřetí

Novinky, kil

Ve čtvrtek 10. října 2013 se uskuteční souběžně s Mezinárodním strojírenským veletrhem v Brně i veletrh pracovních příležitostí JobFair 2013. Vystavovatele a jejich nabídky na práci najdou zájemci v pavilónu A brněnského Výstaviště.

Foto: rchiv ALFA FAIRS

Každý, kdo hledá práci, má na veletrhu šanci rozšířit si obzory.

Článek

Veletrh se uskuteční již potřetí a každý rok zaznamenává další rozvoj. Prvního ročníku se zúčastnilo 13 firem, druhého 18 a letos to podle organizátorů vypadá na dvacítku.

O strojaře je zájem

„O zaměstnance v oblasti strojírenství je stále zájem. Jsme rádi, že se nám daří přitáhnout každý rok tolik zajímavých společností, které chtějí prezentovat své nabídky práce,“ říká manažerka veletrhu JobFair MSV Zuzana Bayerová.

Letos je hlavním partnerem veletrhu Česká zbrojovka a.s., která bude prezentovat své nabídky práce a celou společnost. Záštitu veletrhu poskytl primátor města Brno Roman Onderka.

Součástí veletrhu je doprovodný program

I letos bude součástí veletrhu pracovních příležitostí doprovodný program. V něm se účastníci veletrhu dozvědí, jak se mohou nechat zaměstnat, případně se seznámí se základními postupy při hledání zaměstnání: jak správně napsat životopis, jak se chovat při pohovoru, ale i jaké je to začít vlastní podnikání, a další zajímavosti.

„Loni se nám doprovodný program vydařil, všechny přednášky byly naplněny k prasknutí. Doufáme, že se nám to podaří i letos,“ vyjadřuje své přání Bayerová.

Příležitost nejen pro absolventy a studenty

A proč stojí za to veletrh navštívit? „Každý, kdo hledá práci, má šanci rozšířit si obzory. Zjistí, jaké firmy a v jakých oborech hledají nové zaměstnance, navíc může přinést své CV, které předáme personalistům jednotlivých vystavovatelů. Myslím, že je to skvělá příležitost pro absolventy, studenty či lidi v produktivním věku, kteří hledají nové výzvy nebo chtějí změnu,“ dodává Zuzana Bayerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám