Hlavní obsah

Společnost DHL nabízí uplatnění absolventům

Novinky, kil

Společnost DHL Supply Chain nabízí čerstvým absolventům vysokých škol z celého světa atraktivní program Graduate, který je otevřen i studentům z České republiky. Program se zaměřuje na rozvoj budoucích manažerů.

Foto: Profimedia.cz

V průběhu osmnácti měsíců načerpají absolventi zkušenosti z různých pracovních oblastí.

Článek

Osmnáctiměsíční program zahrnuje tři půlroční stáže v různých pobočkách a odděleních logistické společnosti. Součástí programu je i vedení projektu z oblasti logistiky.

Program dále doprovází šest dvoudenních až čtyřdenních studijních modulů, které jsou věnovány například manažerským dovednostem, rozvoji lidského kapitálu, prezentačním dovednostem a nakonec i kariérnímu rozvoji a představení projektů. Účastníci rovněž pracují v mezinárodním týmu na definovaném charitativním projektu.

Příležitost pro čerstvé absolventy

„Graduate Program je výborná příležitost pro čerstvé absolventy. V průběhu osmnácti měsíců se seznámí s prostředím velké firmy a načerpají zkušenosti z různých pracovních oblastí. Většina absolventů pokračuje v DHL na nových pozicích, které jim byly v průběhu programu nabídnuty,“ říká Ludmila Šubrtová, HR ředitelka společnosti DHL Supply Chain.

Praxe v mezinárodní společnosti

„Během osmnácti měsíců jsem prošel několika sklady v České republice i v zahraničí, kde jsem získal zkušenosti, ze kterých čerpám dodnes. Momentálně pracuji v DHL Supply Chain na pozici Solutions Design Specialist, kde navrhuji technické a procesní řešení skladových operací pro zákazníky. Tento program mi ukázal, jak působí teorie v praxi v mezinárodní společnosti,“ popisuje své zkušenosti Martin Dedík, absolvent Graduate Programu v roce 2012.

Ukončené vzdělání a znalost jazyka

Předpokladem pro účast v Graduate Programu je pro české absolventy dokončené vysokoškolské vzdělání a výborná znalost angličtiny. Program klade velký důraz na flexibilitu, potenciál pro vedení týmu a velmi dobré komunikační a organizační schopnosti.

Přihlášky do Graduate Programu DHL Supply Chain je možné podávat nejpozději do poloviny června. Bližší podrobnosti na www.dhl-graduates.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám