Hlavní obsah

Do klubu milionářů vedou čtyři jednoduché kroky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Profesionální řečník a odborník na prospěšné uvažování Australan Pat Mesiti tvrdí, že k tomu, aby se člověk stal milionářem, stačí čtyři jednoduché kroky. On sám se jím stal poté, co tato pravidla přijal. A především ve chvíli, kdy peníze dokázal odstranit ze svého srdce.

Foto: Profimedia.cz

Lidé podle Mesitiho přestali chápat, jak peníze fungují a jak je lze snadno získat.

Článek

Peníze jsou podle Mesitiho jako semínka; když je člověk investuje či dá charitě, vrátí se mu.

Podle něj jsou lidé dnes příliš posedlí představou vydělávání a hromadění peněz, takže zcela přestali chápat to, jak peníze fungují a jak je lze snadno získat.

Sám vytvořil čtyři kroky, které mohou z kohokoli učinit milionáře.

Čtyři kroky k bohatství

„Nejprve musí lidé získat vzdělání, aby se naučili, jak peníze fungují. Pokud člověk penězům nerozumí, má to na něj negativní vliv a peníze pak produkují negativní pocity jako strach, nenávist a závist,“ tvrdí Mesiti.

Druhým krokem podle něj je, že se člověk musí začít obklopovat správnými lidmi, neboť správná spojení přispějí ke správnému splynutí s životem. Podle řady výzkumů mají navíc lidé většinou takový plat, jako sedm jejich nejbližších přátel.

V třetím kroku si člověk musí umět nechat poradit a poslouchat rady těch, kteří peníze už získali.

Konečně čtvrtým krokem je neustálá práce na sobě, na svém myšlení, chování, postojích a především na své víře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám