Hlavní obsah

JT International patří mezi tři nejlepší zaměstnavatele ve střední Evropě

Novinky, kil

Společnost JT International (JTI), pobočka nadnárodní tabákové společnosti Japan Tobacco International, je podle výsledků studie Best Employers 2012 druhým nejlepším zaměstnavatelem v kategorii malá firma v regionu střední a východní Evropy.

Foto: archiv Aon Hewitt

Danica Siváková při převzetí ceny.

Článek

Ocenění v bulharské Sofii převzala od organizátora studie, společnosti Aon Hewitt, ředitelka oddělení vnějších vztahů JTI Danica Siváková.

Soutěžilo na čtyři stovky firem

Druhé místo v Best Employers CE 2012 získala JTI v konkurenci čtyř stovek zúčastněných firem z osmi zemí – České republiky, Slovenska, Ruska, Maďarska, Bulharska, Litvy, Polska a Turecka.

„Nesmírně mne těší umístění JTI ve studii Best Employers na regionální úrovni. Přestože si velmi vážím všech dosavadních ocenění, pro mne osobně je nejvýznamnější skutečnost, že naši zaměstnanci jsou nadmíru spokojení a motivovaní,“ komentoval výsledek generální i ředitel JTI Philipp Maly.

O hodnocení rozhodují zaměstnanci

Nejlepší zaměstnavatelé jsou hodnoceni na základě výsledků šetření mezi zaměstnanci, vedením firmy a auditu personální politiky. Rozhoduje míra motivovanosti, pohled zaměstnanců na vedení společnosti, nastavení firemní kultury výkonnosti, vnímání značky zaměstnavatele a v neposlední řadě vnímání udržitelnosti firmy na trhu.

Ve většině z uvedených kritérií dosáhla JTI výsledků, které výrazně překonaly hodnoty ostatních účastníků studie.

Chtějí ve firmě pracovat nadále

Drtivá většina zaměstnanců JTI uvádí, že chce u společnosti pracovat i v budoucnu, o svém zaměstnavateli mluví pozitivně a cítí se motivována k vynaložení co největší snahy pro dosažení obchodních cílů společnosti.

JTI téměř dvojnásobně překonala průměr ostatních společností v ČR, výsledek je výjimečný i v porovnání s ostatními nejlepšími zaměstnavateli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám