Hlavní obsah

Pracovní veletrh EUROPEAN JOBDAY již popáté v Českých Budějovicích

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zájemci o práci z řad studentů, ale i široké veřejnosti, mají již nadcházející úterý, 27. března 2012, šanci najít zaměstnavatele na pracovním veletrhu v Českých Budějovicích. Veletrh pořádá Jihočeská univerzita spolu se službou Úřadu práce ČR – EURES

Foto: Profimedia.cz

Návštěvníci mohou na veletrhu případně absolvovat s vybranou firmou i úvodní pohovor.

Článek

V Českých Budějovicích se bude veletrh EUROPEAN JOBDAY konat již popáté. V prostorách Menzy Jihočeské univerzity v Campusu Čtyři Dvory se v úterý od 10:00 do 15:00 hodin mohou zájemci seznámit s pracovními nabídkami 21 významných zaměstnavatelů Jihočeského kraje i České republiky.

Práci nabízejí špičkové firmy

Akce se zúčastní mimo jiné i společnosti Robert Bosch, Procter and Gamble, Microsoft, Rohde and Schwarz, Exxon Mobile, Student Agency, Ranstad Deutschland, Atoda telemarketing a další. Návštěvníci (vstup je zdarma) tak mohou přímo na místě sbírat důležité informace a případně absolvovat s vybranou firmou i úvodní přijímací pohovor.

V nabídce téměř půldruha milionu míst

Spolupořadatel veletrhu, služba EURES, nabízí na internetové stránce www.eures.europa.eu více než 1,4 milionu volných pracovních míst v 31 zemích Evropy a pomáhá tak lidem najít práci v zahraničí.

Mediálním partnerem veletrhu je tradičně pracovní server www.sprace.cz, služba portálu Seznam.cz.

Podrobnější informace a odkazy na volná pracovní místa naleznete na webové stránce www.jobdaycb.eures.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám