Hlavní obsah

Grada nabízí elektronické verze svých knih

Právo, kil

Knihy z produkce největšího českého nakladatelství odborné literatury Grada Publishing je nyní možné zakoupit i v elektronické podobě.

Foto: Profimedia.cz

Elektronické knihy se v současnosti stávají výrazným trendem.

Článek

Prostřednictvím serveru VirtBook.cz. nabízí Grada svým čtenářům významnou část své knižní produkce. Elektronické knihy lze zakoupit již od 49 korun včetně DPH. Některé tituly jsou chráněny pouze tzv. sociální ochranou a jejich čtení tak pro čtenáře nepředstavuje žádné omezení. Již dnes si zájemci mohou vybrat z několika stovek odborných titulů v elektronické podobě.

Rozšíření služeb čtenářům

„Pro čtenáře je důležité, aby mohli nakoupit potřebnou literaturu na jednom místě. Proto jsem rád, že jsme mohli současnou nabídku serveru VirtBook.cz rozšířit o odborné publikace nakladatelství Grada Publishing,“ řekl Pavel Navrátil, ředitel společnosti Computer Media, která VirtBook.cz provozuje.

Sílící trend na trhu

Předseda představenstva nakladatelství Grada Publishing Roman Sviták vidí ve spojení s VirtBookem především možnost nabídnout zákazníkům alternativu.

„Elektronické knihy se dnes stávají výrazným trendem, který je třeba respektovat. Grada vydává každoročně více než 400 odborných titulů ze všech oblastí lidské činnosti. Jejich zpřístupněním v elektronické podobě tak činíme tyto knihy dostupné dalším skupinám zákazníků,“ uvedl Sviták.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám