Hlavní obsah

Škoda je pro studenty atraktivní zaměstnavatel

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejžádanějším zaměstnavatelem v oblasti automobilového a strojírenského průmyslu je ŠKODA AUTO. Rozhodli o tom svým hlasováním studenti, kteří se zúčastnili prvního ročníku soutěže TOP zaměstnavatel.

Foto: archiv Škoda Auto

Člen představenstva společnosti Škoda Auto Bohdan Wojnar při přebírání ceny TOP zaměstnavatel.

Článek

Soutěž pořádala Česká studentská unie a zúčastnilo se jí přes 7 tisíc studentů z celé republiky, kteří měli možnost hlasovat již od konce listopadu 2011. Podle organizátorů se jedná o největší zaměstnavatelský průzkum mezi vysokoškoláky v České republice. Ocenění získalo celkem deset TOP zaměstnavatelů z oblasti průmyslu a služeb.

Škoda si ocenění považuje

Slavností vyhlášení výsledků proběhlo v pondělí 20. února na Vysoké škole ekonomické v Praze. Ocenění z rukou studentů převzal za společnost ŠKODA AUTO člen představenstva pro oblast řízení lidských zdrojů Bohdan Wojnar.

„Velice si tohoto ocenění vážíme. Těší nás, že jsme se tak výborně umístili právě v kategorii, která vyjadřuje názor studentů technických oborů - jedné z klíčových skupin, na které se v našem náboru zaměřujeme“, řekl Wojnar při slavnostním ceremoniálu.

Podporují mladé talenty

Mladoboleslavská Škodovka dlouhodobě podporuje mladé talenty a v současnosti spolupracuje s více jak desítkou univerzit a vysokých škol nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Německu, Číně či ve Švýcarsku.

V roce 2000 dokonce založila vlastní vysokou školu, kde si vychovává specialisty pro oblast marketingu, finančního řízení, provozu a práva.

„Mladí odborníci jsou zárukou budoucnosti společnosti. Včasná příprava a výchova mladých specialistů jsou tedy v popředí našeho zájmu“, dodává Bohdan Wojnar.

ŠKODA AUTO nabízí absolventům atraktivní uplatnění. Stejně jako v minulém roce, i letos chce společnost rozšířit své řady o mladé talenty z České republiky i ze zahraničí.

Informace o nabídce volných pracovních míst mohou zájemci získat přímo i na oficiálních kariérních webových stránkách www.zivotniprilezitost.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám