Hlavní obsah

Na pracovní pozici udavače nevěstinců se v Austrálii přihlásily desítky mužů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská společnost soukromých detektivů Lyonswood Investigations and Forensic Group dostala neobvyklou zakázku. Má pátrat po ilegálních nevěstincích v Austrálii, mapovat je, sbírat důkazy a udávat je.

Foto: Profimedia.cz

Do funkce udavače nevěstinců se v Austrálii přihlásily ihned desítky mužů.

Článek

Jelikož firma neměla pro práci vhodného zaměstnance, tak se ho snažila najít přes inzerát. Do funkce udavače nevěstinců se přihlásily ihned desítky mužů.

Těžko říct, zda je lákal pouze plat dosahující v přepočtu 1,5 milionu ročně. Ať už byly motivy jakékoli, pánů se o práci zajímaly skutečně desítky z celého Sydney.

Vyšetřování se vším všudy

Inzerát v časopise My Career pátral po vhodném vyšetřovateli nevěstinců, který bude svobodný a ochotný s kondomem a za peníze souložit s prostitutkami v ilegálních nevěstincích a následně proti nim svědčit u soudu.

„Některá povolání vyžadují nabízení sexuálních služeb, některá opravdu vyžadují trochu požívat sexuální služby, protože je to považováno za nejprůkaznější svědectví. Dostali jsme tucty ne-li víc nabídek, je to zřejmě populární práce, ideální pro muže,“ přiznal Lachlan Jarvis ze společnosti Lyonswood.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám