Hlavní obsah

Škodovka otevřela nové náborové centrum

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Škoda Auto otevřela v administrativním centru v Mladé Boleslavi nové náborové centrum. Potenciální zájemci o práci získají na místě rozsáhlý servis a profesionální poradenství týkající se nabídky volných pracovních míst ve společnosti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

V rámci Růstové strategie 2018 bude Škodovka i v letošním roce provádět nábor oborníků a specialistů do všech oblastí. Už v roce 2011 firma vytvořila více než 1650 nových pracovních míst.

Celkový počet kmenových zaměstnanců ve Škoda Auto tak vzrostl na více než 25 800 osob, což je nejvíce v celé historii společnosti. Složení zaměstnanců se přitom stále více internacionalizuje; v současnosti v automobilce pracují lidé 37 národností.

Další odborníci pro ofenzívu

„Škoda bude v příštích letech na mezinárodním poli silně růst. Do roku 2018 plánujeme ročně prodávat minimálně 1,5 miliónu vozů, proto pro naši ofenzívu potřebujeme špičkový tým profesionálů,“ vysvětluje člen představenstva společnosti Škoda Auto pro oblast řízení lidských zdrojů, Bohdan Wojnar, důvod otevření nového náborového centra.

Škodovka chce v roce 2012 získat nové zaměstnance hlavně do oblastí technického vývoje, marketingu a prodeje, plánování technologií, logistiky, nákupu a finančního řízení.

Noví zaměstnanci se musí cítit příjemně

„Nové centrum nabízí ucelené, komplexní poradenství a je součástí rozsáhlého projektu Náborové centrum jako výkladní skříň. První kontakt se Škoda Auto musí být pozitivní, aby se noví zaměstnanci již od prvního okamžiku cítili ve společnosti příjemně,“ zdůrazňuje Bohdan Wojnar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám