Hlavní obsah

Zájem o práci v uherskobrodské zbrojovce vzrostl

Novinky, Karel Kvapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká zbrojovka v Uherském Brodu se letos těší mimořádnému zájmu absolventů střední školy o přijetí do zaměstnání.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Dlouhodobá spolupráce České zbrojovky se Střední školou – Centrem odborné přípravy technické (SŠ-COPt) Uherský Brod zaměřená na praktickou výuku žáků ve specializovaných provozech, přináší pozitivní výsledky. Potvrzuje to mimo jiné současný zájem z řad absolventů této školy o zaměstnání v České zbrojovce.

Letos nastoupí 20 absolventů

„Zájem je v letošním roce - a byl i v roce 2010 - oproti minulým letům skutečně velký. Letos se přihlásilo celkem 20 absolventů SŠ-COPt Uherský Brod, kteří u nás chtějí pracovat,“ informoval personální ředitel České zbrojovky Ladislav Koníček.

Absolventi nastoupí do České zbrojovky s tím, že mají uzavřenou pracovní smlouvu na dobu neurčitou s tříměsíční zkušební dobou a jsou pro ně vytvořeny nadstandardní podmínky. Na doporučení školy budou ti nejlepší zařazeni na montáž zbraní nebo obsluhu CNC strojů.

„Pokud jde o termín nástupu, řešíme jej individuálně s každým absolventem podle požadavků výrobních provozů a je stanoven v rozmezí červen až září 2011,“ dodává Koníček.

Otevřou další třídu

Uherskobrodská zbrojovka, jeden z největších zaměstnavatelů ve Zlínském kraji, počítá se spoluprací se SŠ-COPt Uherský Brod i v příštích letech.

„Je to pro nás lety a praxí ověřená cesta jak nadále získávat kvalitní odborníky. Jsem v pravidelném kontaktu s ředitelem školy, která tak ví o našich požadavcích a v novém školním roce otevře další třídu,“ uzavírá personální ředitel zbrojovky Ladislav Koníček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám