Hlavní obsah

Nový personální magazín The Jobshopper

Novinky, Jobsinprague.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Praha má od minulého týdne nový tištěný měsíčník, který se soustředí pouze na personální inzerci a články s touto tematikou spojené. Dvojjazyčný magazín The Jobshopper je k dostání zdarma zatím pouze v Praze, ale plánuje se jeho celorepublikové rozšíření.

Článek

Naleznete v něm v češtině i angličtině především aktuální volná místa, rady pro uchazeče, prezentace firem a dokonce i soutěž o mobilní telefon iPhone.

The Jobshopper seženete zdarma ve všech pražských úřadech práce, na pobočkách personální agentury Manpower, ve všech hypermarketech Tesco a jednou měsíčně i jako příloha v Pražském deníku. Další distribuci zajišťují hostesky u stanic metra a u obchodních center.

Zástupce vydavatele magazínu, pan Markus Klos ze společnosti Jobsinprague.cz, nám o obsahu dalších čísel sdělil následující: „Vzhledem k úzké spolupráci se společností Manpower a pracovním serverem Spráce.cz máme možnost v následujících číslech našeho magazínu uveřejnit další užitečné rady, jak se co nejlépe ucházet o práci (například vytvoření životopisu). Plánujeme rovněž informovat naše čtenáře o plánovaných akcích a seminářích z oblasti zprostředkování práce a personálního poradenství.“

Výběr článků

Načítám