Hlavní obsah

Na veletrhu Educa se budou nabízet konkrétní pracovní nabídky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Již koncem tohoto týdne proběhne v liberecké Tipsport areně třetí ročník veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2009 JOBDAYS LIBEREC. 15. – 17. října budou mít uchazeči o práci možnost zvýšit své šance na trhu práce nebo si dokonce zaměstnání najít.

Článek

Co všechno se bude v Liberci dít, ví Mgr. Lukáš Přinda, ředitel pořádající společnosti S group Sport Facility Management, s.r.o.

V čem bude letošní Educa jiná než předešlé ročníky?

Letos poprvé spolupracujme s pražským mezinárodním veletrhem pracovních příležitostí JOBDAYS. Návštěvníci díky tomu budou mít možnost setkat se ještě s více společnostmi, které jim nabídnou konkrétní nabídky práce, a to nejen v ČR, ale i v zahraničí.

Další novinkou bude přítomnost tzv. kontaktní tabule u hlavního vstupu do Tipsport areny, na které budou aktuálně vypisované konkrétní volné pracovní pozice. Pořadatelé jich slibují přes dvěstě padesát.

Co dalšího je pro návštěvníky připraveno?

Každá osoba, která hledá práci, bude moci využít přímo na místě v Tipsport areně pomoc odborníků, kteří pomohou sestavit životopis, připraví je na pohovor nebo telefonát se zaměstnavatelem. K dispozici bude i právní poradna. Navíc na veletrhu budou i telefony a počítače, odkud budou moci uchazeči přímo kontaktovat zaměstnavatele.           

Jak vysoké bude vstupné?

Vstupné bude samozřejmě zdarma. Všem je také zdarma k dispozici katalog vystavovatelů s nabídkami vzdělání či práce.

Které ze známých společností budou na veletrhu nabízet volná pracovní místa?

Snažíme se spolupracovat s opravdovými lídry v jednotlivých oborech, mezi vystavovateli budou společnosti jako Avon Cosmetics, Lidl, ExxonMobil a další. Mediálním partnerem je personální portál Spráce.cz.

Mohou zájemci o veletrh najít někde další informace?

Určitě, to je další letošní novinka. Všechny důležité informace jsou letos k dispozici na internetových stránkách www.tipsportarena.cz nebo na www.liberec.jobdays.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Veletrh Educa 2009 Jobdays Liberec se blíží

Během tří podzimních dní, 15. – 17. října v liberecké Tipsport aréně, se již tradičně uskuteční veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2009 JOBDAYS...

Výběr článků

Načítám