Hlavní obsah

Veletrh Educa 2009 Jobdays Liberec se blíží

Kariéra, Jan Matějka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Během tří podzimních dní, 15. – 17. října v liberecké Tipsport aréně, se již tradičně uskuteční veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2009 JOBDAYS LIBEREC, jehož mediálním partnerem je personální portál Spráce.cz. Letos se bude veletrh konat již potřetí a je skvělou příležitostí pro firmy, které hledají nové zaměstnance v Libereckém kraji.

Článek

EDUCA 2009 je již tradičně největší veletrh zaměřený na vzdělávání a pracovní příležitosti v Libereckém kraji, navíc všichni návštěvníci mají vstup zdarma, stejně jako katalog vystavovatelů. Letošní největší novinkou je propojení se společností JOBDAYS, pořadatelem největšího pracovního veletrhu v ČR.

Tipsport arena se na tři dny promění v jedno obrovské náborové a informační centrum a návštěvníci nejrůznějších věkových skupin se zde budou moci seznámit s možnostmi studia a pracovního uplatnění v Libereckém kraji, Euroregionu Nisa, České republice i v zahraničí.

Veletrh návštěvníkům ukáže, kde a jak hledat práci, kde získat kvalitní a praktické informace o podmínkách na trhu práce, o možnostech proškolení či rekvalifikace, o studiu, stážích a vzdělávacích programech, nebo jak uspět při přijímacích řízeních a úspěšně se uplatnit na současném dynamickém trhu práce.

Další novinkou pro letošní ročník veletrhu EDUCA 2009 JOBDAYS LIBEREC jsou nové webové stránky veletrhu. Na adrese www.liberec.jobdays.cz najdou vše potřebné jak společnosti, které by se chtěly veletrhu zúčastnit jako vystavovatelé, tak i návštěvníci veletrhu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám