Hlavní obsah

Veletrh Career Day jako generálka na Job Days obstál na jedničku

– České Budějovice
Kariéra, Jan Votruba

V současné situaci se práce neshání lehko. A pro absolventy vysokých škol to platí dvojnásob, protože nemají většinou žádnou praxi. Existují však i společnosti, které absolventy vyhledávají, pracují s nimi a vychovávají si z nich od začátku přesně takové zaměstnance, jaké potřebují. Tyto společnosti se sešly 24. března v Aule Jihočeské univerzity na druhém ročníku pracovních příležitostí Career Day.

Článek

Cílem akce bylo zprostředkovat setkání zástupců firem a institucí se studenty Jihočeské univerzity. Těch na veletrh dorazilo kolem osmnácti set. Career Day je regionální obdoba pracovního veletrhu Job Days 2009, který proběhne již příští týden v Praze-Holešovicích a vstup na něj je zdarma.

V Českých Budějovicích se prezentovalo dvacet čtyři mezinárodních společností, významných národních společností, státních institucí a personálních agentur, které zájemcům nabídly odborné stáže a praxe, spolupráci na projektech a volné pracovní pozice po ukončení studia v rámci České republiky i Evropské unie.

Akci organizovala Agentura profesního rozvoje Ekonomické fakulty JU ve spolupráci s Úřadem práce v Českých Budějovicích - EURES Evropské služby zaměstnanosti za podpory Evropské komise a dále ve spolupráci s pořadateli veletrhu Job Days 2009.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám