Hlavní obsah

Konec podnikání: kuchař griloval kebaby vedle mrtvoly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Muž, který dělal kebaby vedle mrtvoly, dostal zákaz provozování občerstvení a pokutu 3800 liber. Jaswinder Singh byl odhalen policií, když griloval kebaby v Pappu Sweet Centru v britském Wolverhamptonu v kuchyni, kde na pohovce ležel mrtvý muž.

Článek

Společně s mrtvolou, policisté objevili v kuchyni ještě kouřícího muže, který plival na zem, dále rozmrzající kuřata ležící v krvi, která byla pokryta mouchami.

Hygienici navštívili zmíněný obchod již před několika měsíci a dali majiteli varování, poté, co nalezli krysí trus a mrtvou krysu.

„Byli jsme zavoláni k náhlému úmrtí“, řekla mluvčí WestMidlandské policie Joanne Hunt. „Pitva prokázala smrt přirozenou cestou, tak jsme případ předali pohřebnímu ústavu.“

Ředitel odboru Životního prostředí, Nick Edvards prohlásil: “Obecní úřad nebude tolerovat provozovatele, kteří riskují zdraví lidí při přípravě jídel v tak žalostných podmínkách. „Jsme potěšeni rychlým jednáním úřadu, že tomuto individuu bylo navždy zakázáno podnikat v oblasti rychlého občerstvení."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám