Hlavní obsah

Začíná internetová soutěž ABBsolvent 2008

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Již druhý ročník interaktivní internetové soutěže ABBsolvent klepe na dveře. Pořadatelem je společnost ABB a hlavním smyslem je podpora spolupráce s technickými vysokými školami v České republice. Soutěž bude spuštěna 5. listopadu, ale již nyní se mohou potenciální zájemci registrovat. Slavnostní vyhlášení včetně finálového kola celé soutěže proběhne v lednu 2009.

Článek

Na všechny, kteří se rozhodnou zúčastnit, čekají v pěti internetových a jednom prezenčním kole sady otázek zaměřené na řešení nejen technických, ale i ekonomických a obecně manažerských případů spojených s problémy přesně definované fiktivní energetické společnosti.

Odměnou za zvládnutí náročných otázek jsou velmi zajímavé ceny. Eurovíkend pro dvě osoby s návštěvou provozu společnosti ABB v místě destinace, roční stipendium ve výši 7 000 Kč měsíčně a vzdělávací kurz dle vlastního výběru v hodnotě 30 000 Kč.

Společnost ABB, která celou soutěž pořádá, působí v oblasti energetiky a automatizace. Umožňuje svým zákazníkům ze sféry průmyslu, výroby a distribuce energií zlepšit jejich výkonnost při současném snižování dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB působí ve více než 100 zemích světa a zaměstnává okolo 110 000 lidí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám