Hlavní obsah

Povolání astroložka: Lenka Kobásková - Mochnáčová

– PRAHA

Éterická, křehká, veselá žena a také zasloužilá matka s mnohostrannými zájmy, která vede již několik let úspěšně svou astrologicko – psychoterapeutickou poradnu. Pomáhá denně lidem pochopit sama sebe, odkrývá jejich duši, která ovlivňuje život a zdraví.

Článek

Povolání: astroložka zní v moderní době tajemně. Je skutečně tak tajemné?

Tajemné jistě pro toho, komu je vzdálené. Pro mne představuje pocit jakéhosi druhu naplnění a štěstí, které jsem našla jako velmi mladá. Mé povolání ctím a vidím ho jako poslání. Umožňuje mi denně přemýšlet, objevovat a objasňovat spojitosti, které mnohdy mnozí nevnímáme. Propojuje materiální a duchovní svět, je cestou obrovského vědění. Někteří ho podceňují, ale to pouze z neznalosti, nebo strachu. Odsuzovat můžeme něco, čemu rozumíme.

Jak jste se stala astroložkou vy?

Začala jsem jako úplný samouk v sedmnácti letech, později jsem si půjčovala od starších kolegů z astrologické společnosti stará skripta a spoustu literatury. Každý den jsem ležela v knihách. Žasla jsem, jak mne astrologie pohltila. Jeden náš známý astrolog mi tenkrát coby benjamínkovi řekl: „ Slečno, vy jen navazujete na to, co již dávno máte v sobě. Učte se! “ A já se s radostí učila.

Otázka, která napadne každého: má každý z nás svůj osud, se kterým nemůže nic udělat?

Každý má svůj osud a v něm naopak máte pracovat, jak nejlépe dovedete. Práce začíná na sobě. Pochopením toho, čím jsme a následně odstraněním vlastních stínů. Mnoho lidí se uspokojuje tím, že ve svém vlastním pohodlí nejsou ochotni zbavit se svých negativních vlastností. Chybí jim ochota podívat se do vlastního zrcadla. Viní raději druhé místo, aby do hloubky objasnili své nejistoty.

Dokážete z horoskopu poznat, jaké povolání se pro člověka hodí? A co by neměl určitě dělat, protože by se setkal s neúspěchem?

Dokážu. Tyto informace jsou skutečně skrze nativní horoskop vidět. Sama jsem zmínila, že i já mám ve svém horoskopu svou cestu. Povolání, naše schopnosti a zájmy mohou být včas objeveny. Proto si často dnešní rodiče nechávají zpracovávat horoskopy svých dětí, aby jim pomohli ve výběru zájmových kroužků. Není dobré uplatňovat své nedocílené zájmy na svých dětech. Je někdy smutné vidět cílevědomé matky, jak tlačí své děti do něčeho, v čem by se spíše realizovaly samy.

Jste i psycholožka, jak se ty dvě profese doplňují?

Myslím a vnímám, že úžasně. Navzájem se doplňují a astrologie psychologii velmi pomáhá. To, k čemu dojde psycholog za měsíc, astrologie odkryje ihned. Ze slov svých klientů musím říct, že jsou mnohdy udiveni tím, když přecházejí od klinického psychologa ke mne, jak rychle jsem schopna otevřít a zmapovat to, k čemu ani po několika sezeních nedošli. Horoskop odkrývá totiž genetiku, celou rodinou hierarchii a vše co zůstalo v minulosti rodinou. Co nás nevědomě i vědomě determinuje. Rozhodně neuškodí se nad tím zamyslet.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám