Hlavní obsah

Zaskočila za svou sestru u soudu, teď jsou obě souzeny za podvod

– ŘÍM

Italka, jež pracovala na hlavní úvazek jako právnička a na částečný jako soudkyně, se nechávala zastoupit při soudních jednáních svým identickým dvojčetem, aby nepřišla o přivýdělek, když se jí vyskytly dvě souběžné kauzy.

Článek

Čtyřiapadesátiletá dvojčata ze severní Itálie byla obviněna z podvodu a půjdou k soudu, informovaly známé italské noviny Corriere della Sera na svých webových stránkách.

Jedno z dvojčat, Gabriella, pracovala jako právnička, ale také jako čestná soudkyně na částečný úvazek. Pomáhala tak řádným soudcům, když byli zavaleni případy.

Když byla Gabriella povolána k soudu jako zastupující soudce, poslala své dvojče Patricii dělat obhájkyni v případu, který současně probíhal na jiném místě.

Problém nastal, když sestra Patricie, jež nebyla vystudovanou právničkou jako Gabriela, obhajovala sestřiny klienty u soudu. Klienti odhalili jednání sester a nyní se s oběma soudí z důvodu poškození. Žalobci obvinili sestry z podvodu.

Reklama

Související články

Staňte se agentem MI6!

Britská tajná služba MI6 se rozhodla hledat nové agenty i na internetu a zveřejnila náborové inzeráty na globálním komunitním serveru Facebook. Jejich...

Výběr článků

Načítám