Hlavní obsah

Pražané si mohou zvolit nejlepšího drobného živnostníka

PRAHA

Pražský magistrát vyhlásil na webu praha.eu anketu o nejlepšího drobného živnostníka. Hlas svému oblíbenému pekařství, občerstvení, zahradnictví, ale také opravně nebo některému řemeslníkovi mohou dát Pražané i návštěvníci hlavního města až do poloviny prosince. Soutěž nazvaná Garantováno Prahou je určena podnikům, které zaměstnávají maximálně deset lidí.

Článek

Anketa má pomoci zviditelnit drobné živnostníky, kteří si sami nemohou dovolit nákladnou reklamní kampaň. „Supermarkety a nejrůznější nákupní střediska rostou jako houby po dešti. Ale jsou to právě drobní živnostníci, kteří zachovávají rozmanitost a různorodost nabídky,” uvedli na internetových stránkách pořadatelé.

Vyplněním on-line dotazníku mohou lidé podpořit jednoho i více živnostníků, pro konkrétní provozovnu ale mohou hlasovat pouze jednou. Vítězové v jednotlivých městských částech obdrží ocenění Garantováno Prahou, kterým se budou moci ve své provozovně pyšnit následující dva roky. Z vítězů chce hlavní město postupně vytvořit seznam „zlatých pražských ručiček”.

Pořadatelé nijak neomezují předmět podnikání, soutěže se ale nemůžou zúčastnit restaurace a bary. Lidé mohou dát hlas například pekárnám, občerstvením a cukrárnám s vlastní výrobou, libovolným maloobchodům, prádelnám, mandlům, fitness zařízením, zahradnictvím, květinářstvím, půjčovnám a opravnám čehokoliv, firmám zabývajícím se úklidem nebo hlídáním dětí i nejrůznějším řemeslníkům.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám