Hlavní obsah

Přední partner Microsoftu hledá nové vývojáře v Olomouci

OLOMOUC

Společnost Qurius, přední evropský partner firmy Microsoft, otevírá v Olomouci své nové vývojové centrum. Do dvou let by v něm mělo pracovat až 80 softwarových inženýrů, které už firma hledá. Olomoucké centrum bude poskytovat služby zejména ostatním pobočkám společnosti Qurius v Evropě. Řekl to manažer firmy Qurius ČR George Knap.

Článek

"Hlavní aktivity centra se budou zaměřovat na vývoj aplikací podnikového software Microsoft Dynamics, později by se jeho činnost mohla rozšířit o aplikace Microsoft.Net development," uvedl Knap.

Doplnil, že firma již zaměstnala prvního softwarového inženýra. Počet zaměstnanců centra chce postupně navýšit až na 80. "Naše pobočka v Olomouci je vůbec první v Česku. Pro Olomouc jsme se rozhodli proto, že tu je kvalitní katedra informatiky. Neměli bychom mít proto problém najít kvalifikovanou pracovní sílu," řekl manažer společnosti Qurius ČR.

Společnost Qurius poskytuje návrhy, realizaci a systémová řešení IT projektů založených na technologiích společnosti Microsoft. Firma Qurius, která je podle Knapa největším evropským partnerem Microsoftu, zaměstnává přes 1 000 lidí a poskytuje služby více než 2 800 zákazníkům. Společnost má své pobočky po celé Evropě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám