Hlavní obsah

Američan se nechal postřelit, aby nemusel do práce

Novinky, jky, Novinky, Daily Telegraph
PASCO

Jednadvacetiletý Američan Daniel Kuch údajně požádal svého kamaráda, aby ho postřelil. Nechtělo se mu jít následující den do práce. Mladý muž žijící ve městě Pasco ve státě Washington se nechal střelit do ramene, jen aby se v práci vyhnul testu na drogy.

Foto: Profimedia.cz

Muž se chtěl v práci vyhnout testům na drogy, a tak se raději nechal střelit do ramene.

Článek

Kuch tvrdil, že se stal obětí útoku, kdy ho neznámí pachatelé postřelili z jedoucího auta, zatímco on s kamarádem provozoval jogging.

Kuchova historka se však neudržela dlouho. Vyšetřovatelé totiž nelenili a za pacientem okamžitě jeli do nemocnice, kde byl ošetřován. Jeden z nich poté pro rádio Kona uvedl, že se Kuch přiznal k tomu, že požádal svého kamaráda, aby ho postřelil. Cílem bylo dostat v práci několik dní volna a vyhnout se tak testu na drogy.

"Je to velmi znepokojivé, když někdo přijde s takovou historkou. Je to vážný případ, když někdo vytvoří falešný příběh, jen aby si pomohl," řekl vyšetřovatel Jason Nunez.

Očekává se, že Kuch bude obviněn z křivé výpovědi a jeho kamarád byl zatčen za nebezpečné ohrožování zdraví. Policie odmítla sdělit, kde muž pracoval či zda byl již z práce vyhozen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám