Hlavní obsah

Finále GMC Euromanager: Kdo získá letošní titul a MBA zdarma?

Novinky, Kariéra

6. edice prestižní manažerské soutěže Global Management Challenge pomalu vrcholí a již je známo 8 nejlepších týmů České republiky. Ty budou pokračovat v konkurenčním boji na virtuálních trzích EU, NAFTA a internetu na celodenním národním finále dne 21. března 2007, odehrávajícím se v prostorách společnosti Deloitte, která je generálním partnerem projektu.

Článek

Vítěz národního finále České republiky bude slavnostně vyhlášen 22.3. 2007 od 19:00 hodin v Brožíkově sále Staroměstské radnice v Praze.  Akt proběhne za přítomnosti zástupců záštit: hlavního města Prahy a společnosti CzechInvest, dále generálních partnerů: Microsoft, Deloitte a Škoda Auto a mnoha dalších čestných hostů. 

Vítězný tým získá bezplatné studium MBA na soukromé Vysoké škole finanční a správní, nové Windows Vista a další zajímavé a lákavé ceny. Největší odměnou však bude příležitost k čestné reprezentaci České republiky na mezinárodním finále v exotickém Macau  na konci dubna 2007. 

Do finále se po dvou celonárodních kolech dostaly 3 týmy pod patronátem společnosti Microsoft, jejichž členové jsou studenty VŠE, VŠFS a UK, dále 3 týmy pod patronátem Deloitte, jejichž členové studují VŠE, UK, a VŠP, jeden tým soutěžící pod patronátem ČEZ, který se skládá ze zaměstnanců  ČEZ a studentů VŠE a VŠFS a konečně tým soutěžící pod hlavičkou společnosti Siemens,  složený ze studentů UK, TU Liberec spolu se zaměstnanci Siemens.

Své jedinečné schopnosti už dokázaly všechny tyto týmy během dvou uplynulých kol soutěže. Konečným vítězem se ovšem může stát jenom jeden z nich - ten nejlepší z nejlepších.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám