Hlavní obsah

Semináře pro zvýšení sebedůvěry mají pomoci s hledáním pracovního místa

ČTK, Kariéra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občanské sdružení Promethea ve spolupráci s Lidovou univerzitou zahájilo vzdělávací semináře zaměřené na zvyšování sebedůvěry žen a mužů. Jsou určeny lidem, kteří chtějí zvýšit své šance při hledání pracovního místa, i lidem, kteří si chtějí udělat pořádek sami v sobě či v rodině.

Článek

O seminářích informovalo sdružení prostřednictvím své předsedkyně Hany Smyčkové. Jednotlivá témata jsou zaměřena například na fyzické i psychické zdraví, tvorbu osobního stylu, zvyšování sebedůvěry, překonávání stresu a trémy, verbální i neverbální komunikaci. 

Jeden ze seminářů také trochu jinak, než je obvyklé, prezentuje zdravý životní styl a další je věnován správnému oblékání při různých typech postavy a při různých příležitostech. Cyklus seminářů nabízí i základní kulturní a sociálně-politické informace a seznamuje s nejzajímavějšími Čechy, ať už žijí v Česku, nebo uspěli v zahraničí.

Přednášky jsou zaměřeny nejen na teorii, ale především na procvičování získaných vědomostí. Konají se v klubovně Městské knihovny v Praze na Mariánském náměstí a jsou díky podpoře Evropského sociálního fondu a státní dotaci bezplatné. Zájemci se mohou podrobně s jednotlivými tématy i termíny seminářů seznámit na internetových stránkách www.promethea.cz. "Absolventi kurzu získají na závěr certifikát, který jim dá dobrý pocit, že se sebou něco začali dělat a vykročili po schodišti, kterým se přibližují k představě úspěšného života", uvedla Seyčková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám