Hlavní obsah

Výběr nového vozu pohodlně z mobilu. Seznam vydal aplikaci Sauto.cz

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vydala ve středu novou mobilní aplikaci Sauto.cz. Jak už samotný název napovídá, program bude sloužit především návštěvníkům inzertního portálu Sauto.cz, kteří hledají nový vůz.

Foto: Seznam.cz

Aplikace Sauto.cz

Článek

Aplikace Sauto.cz se snaží co nejvíce zjednodušit výběr automobilu. „Aplikaci jsme tvořili s důrazem na jednoduchost v procházení jednotlivých inzerátů. Naším cílem bylo, aby si případný zájemce o nový vůz mohl hned na parkovišti, v bazaru či na zastávce autobusu najít cenu automobilu, který ho zaujal,“ řekl Michal Zadák, manažer serveru Sauto.cz.

Kromě jednotlivých vozů nabízí nový program také podrobné informace o prodejcích. Pokud jej chtějí zákazníci kontaktovat, stačí kliknout na telefonní číslo či e-mailovou adresu a hned volají či píší. Odpadá tím jakékoliv další přepisování kontaktů,“ doplnil Jan Štěpán, produktový manažer služby Sauto.cz.

Nechybí ani populární služba Hlídací pes. Jedná se o stejnou funkci, kterou znají uživatelé již ze stránek Sauto.cz. „Stačí si v mobilu nastavit parametry vysněného vozidla, a jakmile se v databázi objeví inzerát splňující tyto požadavky, mobil vás na to upozorní. Ať už jste automobilový fanoušek, či jen hledáte nové vozidlo, mobilní aplikace Sauto.cz vám nabídne dostatek informací, kdekoli se právě nacházíte,“ uzavřel Štěpán.

Aplikace Sauto.cz je aktuálně k dispozici pro chytré telefony se systémem Apple iOS (v AppStore), v dohledné době se ale počítá také s variantou pro Android. Další aplikace od Seznamu můžete stahovat zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám