Hlavní obsah

Pořady České televize je nově možné sledovat zdarma i na iPadu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize odhalila ve čtvrtek zajímavou aplikaci pro počítačový tablet iPad od Applu. Novinka s názvem iVysílání obsahuje rozsáhlý internetový archiv odvysílaných pořadů ČT1, ČT2, ČT24 a ČT4 za více než čtyři poslední roky.

Článek

„Vytvoření aplikace videoarchivu ČT pro iPady je pro Českou televizi milník. Poprvé je na nových chytrých přístrojích typu iPad archiv našich pořadů. Několikaměsíční práce je začátkem zpřístupňování videoarchivu ČT pro různé platformy. V nejbližších týdnech vznikne sesterská aplikace iVysílání pro iPhony, pak i pro chytré Nokie a pro systém Google Android. Příští rok by mělo být iVysílání i v chytrých televizorech,“ řekl výkonný ředitel Nových médií České televize Milan Fridrich.

Aplikace iVysílání je jedou z největších českých aplikací pro iPad, alespoň tedy co se nabízeného obsahu týče. Na prohlédnutí všech nabízených videí by člověk potřeboval více než čtyři roky. Vedle zpravodajství je možné sledovat i sportovní přenosy, seriály, či zábavné a magazínové pořady.

Videoarchiv pro iPad je velice podobný jeho webové podobě ivysilani.cz. Stejné je například hledání, jehož výsledky je možné řadit podle abecedy, žánrů a data. Zobrazeny jsou i nejsledovanější pořady dne a týdne.

Stahovat aplikaci iVysílání pro iPad je možné zdarma prostřednictvím internetového obchodu App Store (zde).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám