Hlavní obsah

On-line hra Spore: Internet ovládly milióny zelených a jednookých příšerek

Novinky, Miloslav Fišer

Na internet vtrhly pochodující hrušky, obří draci a statisíce dalších neidentifikovatelných bytostí. Studio Maxis patřící pod Electronic Arts dnes oznámilo, že týden od vydání Spore Tvoření příšerek bylo vytvořeno přes milión příšerek! Spore Tvoření příšerek je na internetu k dispozici zadarmo.

Článek

Sporepedia je mimořádně rozsáhlý online prostor, kde mohou lidé z celého světa sdílet své originální Spore výtvory, komentovat příšerky ostatních, prohlédnout si bytosti vytvořené různými celebritami a vůbec se nechat vtáhnout do světa Spore.

„Všichni v Maxisu jsme prostě nadšení bezkonkurenční kreativitou, kterou spustilo vydání Spore Tvoření příšerek,“ usmívá se Lucy Bradshaw, executive producer Spore ze studia Maxis.

„Žasnu nad výtvory uloženými ve Sporepedii, ať už jsou to realistická zvířata, desetioký vetřelec nebo tak bizarní příšerka, která připomíná motorku. Jsme strašně rádi, že jsme lidem umožnili vyjádřit jejich přirozenou touhu po bláznivé kreativitě, která se odráží ve více než miliónu neopakovatelných příšerek,“ dodává Bradshaw.

Milióntá příšerka se jmenuje „Sapiusgeenus“

Milióntou příšerku vytvořil uživatel „Flaming Chidori“, který ji pojmenoval „Sapiusgeenus“. Dvounohá zelená příšerka je absolutním oblíbencem svého autora. Sapiusgeena si můžete – stejně jako milión dalších příšerek – prohlédnout osobně na spore.com.

Spore Tvoření příšerek umožňuje hráčům vytvořit jejich vlastní bytosti, odfotit si je a nafilmovat. Obrázky a videa pak mohou snadno sdílet s ostatními fanoušky po celém světě prostřednictvím Sporepedie.

Spore je vyvíjena pro PC, Mac, Nintendo DS a mobilní telefony.

Reklama

Související témata:

Související články

Populární hra Monopoly i jako videohra

Jedna z nejoblíbenějších deskových stolních her na světě dostala nový párty formát pro videoherní platformy příští generace. Spolu s novou verzí deskové...

Výběr článků

Načítám